נמשך בקטע רומנטי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/06/2015 | 14:45 | מאת: עודד

הייי, יש לי משיכה לגברים גבריים.המשיכה מתבטאת בזה שאני רוצה ונמשך לקטע של להתחרמן עם גבר כלומר להתנשק איתו לגעת לו באיבר המין לגעת בגוף וכו'.מה שמוזר זה שאני לא נמשך לקטע של לחדור אחד לשני..אני רוצה לקיים יחסי מין עם בחורה אבל מצד שני יש לי נטיה חזקה למה שתיארתי למעלה..יצא לי לגעת באיבר מין של גבר וגם יצא להתנשק עם גבר וזה משך אותי נורא..השאלה בעצם היא מה ההגדרה של המיניות שלי? אציין רק שאני בן 17 ומעולם לא התנסיתי בקטע מיני עם בחורה.

שלום עודד, נתחיל בזה שאתה צעיר מאוד והנטייה המינית בגילך אינה מגובשת תמיד. אמנם יש אנשים שיכולים להגדיר את נטייתם המינית בגיל צעיר מאוד, אפילו בילדות, אבל יש רבים אחרים שעדיין אינם מגובשים בגילך ואף בגילים מבוגרים הרבה יותר. התשוקה לחדור או להיחדר אינה חייבת להיות חלק מהמשיכה לגברים. חלק גדול מהגברים הנמשכים לבני מינם נמשכים לגוף הגברי ולפעילויות מיניות שונות, שחדירה היא רק אחת מהן. במידה ואתה נמשך גם לגברים וגם לנשים, הרי שנטייתך המינית כרגע נחשבת "ביסקסואלית", אך יש לציין שעצמת המשיכה לגברים ולנשים משתנה בתקופות חיים שונות. רק השנים הבאות יגידו למי אתה נמשך ומה תממש. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים