בעיית זקפה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/05/2015 | 18:42 | מאת: אלמוני

אני בן 38 גיי מזוגיות כבר 3 שנים. מאז ומעולם אני חסר בטחון לגבי גודל איבר המין שלי. אני מודע לקח שהוא קטן ממוצע ודיי השלמי עם המצב. בנוגע ליחסי מין אני פסיבי. לא שאני לא נהנה להיות אקטיבי אבל בזמן האקט כל החרדות של "גודל הזין, הביצועים, סיפוק הבן זוג, סיפוק שלי" אני פשוט לא מצליח להעמיד אותו. אין לי בעיה ואני נהנה להיות ולהשאר פסיבי אבל לאחרונה בן זוגי ביקש ממני מידי פעם לחדור אליו. קנינו יחד אפילו איבר מין תותב שאני מלביש על שלי בכדי שאוכל לענג אותו אבל זה לא אותו דבר. אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני ומתקשרים נפלא. אני מעוניין לנסות כדורי ויאגרה ויעזרו לי להשאר זקוף לאורך האקט עצמו. זמן המשחק מקדים שלנו אני כן זקוף אך ברגע האמת הוא נופל. שאלתי היא היכן וממי אני יכול לקבל מרשם לויאגרה? האם רופא משפחה יתן לי או שאני צריך לפנות למומחה?

שלום אלמוני, להערכתי, רופא המשפחה ירשום לך ויאגרה בלי כל בעיה, אך אם זה לא יעזור, מומלץ ששניכם תפנו לסקסולוג. בהחלט יש כאן בעיה של חרדת ביצוע וברור שהסיבה לאיבוד הזיקפה היא פסיכולוגית, שכן אתה נהנה מזיקפה בזמן המשחק המקדים. אין גם ספק שאיבר המין שלך מספיק גדול לחדירה וזה נושא לטיפול סקסולוגי/פסיכולוגי (במידה והוויאגרה לא תעזור). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים