בעיות בסקס בזוגיות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/05/2015 | 10:46 | מאת: אני

שלום גידי, נכנסתי לקשר לזוגי לפני 3 חודשים. אני אוהב את בן זוגי והוא אותי. עם זאת, יש לנו בעיה בסקס - נראה ששנינו עצורים קצת. כשאני מנסה לחדור אליו, אני מאבד זקפה עוד לפני שהצלחתי לחדור. זה מצב שמקשה עלינו ועליי במיוחד - זה לא קרה לי אף פעם בעבר, ואני לא מצליח למצוא לזה הסבר הגיוני. אני נמשך אליו מאוד, אך כל פעם שזה קורה אני מרגיש שזה מכניס אותי יותר ללחץ. מה ניתן לעשות? תודה, אני

שלום אני, למרות שחסרים בפנייתך פרטים רבים, בראש ובראשונה הגילאים שלכם, וכן הניסיון המיני הקודם שלכם - עקרונית, הכתובת לטיפול היא סקסולוג שיש לו ניסיון בעבודה עם גייז. אפשר לנסות, כמובן, תרופה כמו ויאגרה או סיאליס, אך זהו רק טיפול סימפטומטי. יש לבדוק היטב האם חלה ירידה במשיכה המינית תוך כדי הקשר, האם בתחילת הקשר החדירה הייתה אפשרית, האם אתה מאונן (אולי יותר מדי) מול פורנו/מצלמות לפני החדירה, אבל שוב, הכתובת היא סקסולוג. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

17/05/2015 | 09:49 | מאת: יואב בונד

היי, לא ציינת בן כמה אתה, אך ייתכן ואתה סובל מהפרעת זקפה מסיבות נפשיות, בינאישיות או גופניות. אם זה נמשך, אני לא מציע לפנות ל"תותחים הכבדים" ולצרוך תרופות כמו ויאגרה אשר מכילות חומרים כימיים אלא לנסות את בונד פורמולה, תכשיר נטורופתי שמכיל חומרים טבעיים בלבד, מטפל בבעיות זקפה, משפר את התפקוד המיני ומפיג מתחים. אין צורך במרשם רופא, כך שאתה יכול להיכנס לאתר ולרכוש כבר עכשיו אם תרצה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים