אובססיה לאיבר מין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/02/2015 | 16:14 | מאת: רוני

גידי שלום אני אחרי צבא ויש לי חברה שאני מקיים איתה יחסים תקינים וביום יום מסתכל על נשים ובאופן כללי תמיד הלכתי אחרי קשר עם אישה. יש לי בעיה של אובססיה לאיברי מין של אחרים.אני תמיד סקרן מה יש לאחרים ובתור נער גם הייתי מאונן על סיטואציות שחברים שלי הראו לי את איבר מינם...לימים זה חלף אך נשארה האובססיה. לא מעוניין באופן כללי ביחסים עם גבר למרות שאני לא מתנגד לצד הזה אצל אנשים זה לא מפריע לי. לי עצמי יש איבר קטן שאני לא מרוצה ממנו יחד עם ההופעה הכללית.... אני חושש שיש לי hocd כי כל הזמן נראה לי כאילו אני נמשך לחברים מסביבי שנראים טוב ואני מנסה להתנהג איתם באופן מיני לראות מה זב עושה לי כמו לגעת בצחוק באיבר שלהם וזה גורם לי להרגיש אשמה גדולה ולחץ ואני לא יכול להפסיק לחשוב על זה. כשדיברנו כמה חברה מהעבודה על גילוח הערווה פתאום אחד החברים הראה לנו את שלו ונתמלאתי חרדה לחץ בגוף וגלי חום אך היה נדמה שמתחילה זיקפה ובכלל נבהלתי. אני לא יכול לחדול ממחשבות האלה כל קשר טוב שיש לי עם חבר נראה לי כמו משיכה מינית איזה תסביך יש לי?? רוצה להדמות להם או שאני הומו מה קורה לי?? גם בסרטי פורנו אני מדמיין שאני במקום השחקן ושהאיבר שלו זב שלי וגם אם זב גבר מאונן רני מדמיין שאני במקומו וזה מגרה אותי אני כל כך מרגיש רע שאני יכול לאונן על גבר למרות שזה דימוי שלי...

שלום רוני, HOCD היא מקרה פרטישל OCD, שדורשת אבחון פנים אל פנים ולא דרך האינטרנט. באופן כללי, ב-HOCD אין משיכה לגברים אלא רק חשש של האדם שמא הוא הומוסקסואל, בצד חוסר משיכה לגברים ומשיכה לנשים. במקרה שלך אתה מתאר משיכה לנשים אך גם פאניקה הומוסקסואלית שיש לבדוק מול איש מקצוע עד כמה היא חלק מהפרעה אובססיבית, האם אתה אובססיבי בתחומים אחרים, האם אתה חרדתי בתחומים אחרים וכדומה. החשש שמא איבר המין קטן מדי נפוץ מאוד ואינו חלק מה-HOCD. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים