בעיית שפיכה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/03/2015 | 15:09 | מאת: ניר

גידי שלום לך אני חווה ירידה בתחושה באיבר המין בגלל טיפול תרופתי שאני לוקח שכבתי עם החברה שלי ולא הצלחתי לגמור בסיבוב השני בפעם אחרת שכבנו בלילה והכל היה בסדר אבל לא הצלחתי לגמור בפעם השנייה בבוקר (8 שעות אחרי) יש לי גם אובססיה לאיברי מין של חברים שלי עוד כשהייתי ילד לא הייתי עושה איתם כלום אבל תמיד הייתי סקרן לראות להם..וזה פתאום הופיע לי גם עכשיו בשנות ב20 אני לא חושק בחברים שלי אבל יש לי כמו דחף לראות להם את איבר המין. ביחד עם הרתיעה מלקיים יחסים עם החברה שלי זה נורא מערער את הנטיה שלי מה אתה חושב?

שלום ניר, אינני יודע איזה תרופות אתה נוטל, אך עיכוב בשפיכה או מניעתה הן אכן תופעות לוואי מוכרות של תרופות מסוימות. אין דבר בינן ובין הדחף שלך לראות איבר מין של גבר. בניגוד למה שאתה עושה, הדרך להתייחס לתופעה הוא להפריד את הבעיות אחת מהשנייה ולא לצרף אותן. סקרנות לראות איבר מין של גבר אין בה כדי להגדיר אדם כהומוסקסואל. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים