OCD

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/02/2015 | 13:25 | מאת: רז

כמו שיש OCDH יכול גם להיות לאחד שהכיר בעצמו תמיד שהוא נמשך רק לגברים מחשבות טורדניות שהוא סטרייט ונמשך לנשים? האם זה כשלעצמו יכול להביא לביסקסואליות? זה דבר נפוץ?

שלום רז, לא נתקלתי מעולם בתופעה שאתה מתאר וגם לא קראתי עליה בספרות המקצועית. הדבר היחיד העולה על דעתי שקיימת משיכה חלשה מסוימת לנשים בצד המשיכה לגברים וכתוצאה מכך האדם ידורג קרוב יותר לקצה ההומוסקסואלי ברצף שבין הומוסקסואליות לביסקסואליות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

11/02/2015 | 22:22 | מאת: רז

יכול להיות שזה ככה משום שיש הרבה סטרייטים- אז יש יותר מחקרים על סטרייטים ופחות על OCD מסוים זה אצל גיי?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים