אובססיה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/01/2015 | 12:27 | מאת: אביאל

בהמשך להודעה על אובססיה .אין לי תקציב לטיפול פסיכולוגי כרגע ואני מנסה עבודה עצמית של הזמנת המחשבות המטרידות וצפייה בסרטים תואמים. אני מפחד שאני אתרגל לסרטים ולתמונות האלה ובסוף אאונן עליהם דבר שלא עשיתי כבר 3 שנים ובנוסף אף היה לי חלום שאני נבצע מין אוראלי בחבר מהעבודה ואפילו נהנה מזה !!כמובן שמתי בבהלה ולא מגורה...

שלום אביאל, אמנם קיים ספר מצוין לתרגול עצמי, "די לאובססיה" של עדנה פואה ורייד וילסון בהוצאת מודן, אך היה רצוי להיעזר בכל זאת במספר פגישות אצל מטפל התנהגותי-קוגניטיבי כדי לוודא שאתה מיישם את ההמלצות שבספר בצורה נכונה. טיפול התנהגותי-קוגניטיבי ניתן בהחלט גם במסגרות ציבוריות כמו מרפאות חוץ פסיכיאטריות של בתי חולים כלליים וכן ניתן טיפול מסובסד במסגרת הביטוחים המשלימים של קופות החולים השונות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים