מה עובר עלי ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/01/2015 | 17:37 | מאת: ארגמן

שלום רב אני קצת מבולבל בקשר לזהות המינית שלי לאחרונה התחלתי לאונן מידי יום על תמונות של הומוסקסואלים, וזה קצת מטריד אותי תמיד הייתי סטרייט מה עובר עלי ?

26/01/2015 | 20:06 | מאת: ארגמן

אני בן 59 קצת מוזר "להתהפך" בגיל כזה כשהייתי בן 13 היתה לי הרפתקה קטנה באיזה גן צבורי עם פדופיל זקן, אבל זה היה משהו זניח ולא משמעותי

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים