שאלה על האי בחירה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/12/2014 | 17:59 | מאת: ביסקסואל

באופן כזה או אחר תמיד ידעתי שאני נמשך לשני המינים וגם חוויתי חוויות חיוביות עם שני המינים. לאחרונה יצאתי מהארון בפני המשפחה והחברים. מה שהכי קשה לי בתגובות ההורים הוא החוסר הבנה למצב שאני נמצא בו. הם שואלים מדוע אני לא בוחר להיות אך ורק עם נשים ולהלחם במשיכה הזאת לגברים? אם יכול להיות לי קל יותר במערכת יחסים הטרוסקסואלית. בנוסף, מדאיג אותם העובדה שמהרגע שבו אני יוצא עם גבר ומספר על זה אני אגרום לעצמי נזק חברתי בעתיד. שאם אני ארצה להיות עם אשה אני כבר לא אוכל. הייתי רוצה שתנסה לענות לי על השאלות האלה באופן שאני אוכל לענות להוריי, ואם תוכל אולי לייעץ לי איך אני יכול להתמודד עם הקשיים מול ההורים. תודה

15/12/2014 | 20:01 | מאת: ביסקסואל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים