התנסויות חד מיניות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/11/2014 | 14:59 | מאת: רון

שלום, אני בחור בן 28 שעד כלפני 4 שנים הייתי נוהג להפגש עם בחורים אחרים מאתר צאט באינטרנט בכדי שיבצעו בי מין אוראלי. מעולם לא קיימתי יחסי מין עם גבר וגם לא ביצעתי בהם מין אוראלי וגם לא רציתי. הרעיון על להתנשק עם גבר או לרדת לו הגעיל אותי. לקראת הסוף ממש הרגשתי שזה כבר לא מרגש אותי ולא בשבילי והפסקתי עם זה. הבעיה היא שאני לא מבין למה זה קרה. זה קרה יחסית הרבה שנים בערך מתחילת התיכון. באותן שנים היו לי מערכות יחסים עם נשים וגם קיימתי יחסי מין (בין אם מלאים או חלקיים עם נשים- ואף פעם לא נפגשתי עם הבחורים הללו שהייתי במערכת יחסים). תוכל לעזור לי להבין למה ההתנסויות הללו משכו אותי מלכתחילה?

שלום רון, לפי תיאוריך, ההתנסויות המיניות שלך עם גברים היו מאוד חד-צדדיות ובלתי הדדיות, כלומר, התייחסת לאותם בחורים כ"נותני שירות" וזאת מעמדה מאוד לא שוויונית. לדעתי, הדבר אפשר לך לשמור על עמדה הומופובית מתנשאת כלפי אותם בחורים ש"פינקו" אותך. על רקע זה, יכולת גם לקיים סוג של מגע מיני חלקי עם גברים, תוך כדי מגעיך עם נשים, בלי שתדמיתך הגברית תיפגע. רק ימים יגידו אם התופעה תחזור על עצמה ואולי אף בצורה קצת יותר הדדית. בחיים של ביסקסואלים אנו מכירים תופעה של סדרתיות, כלומר, תקופות של משיכה לנשים ותקופות של משיכה לגברים: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 אני מקווה שבמשך הזמן תוכל להגמיש את תפיסותיך לגבי משיכתך לגברים וליהנות משני העולמות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

04/12/2014 | 14:35 | מאת: רון

ד"ר שלום, תודה על המענה. ההתנסויות הללו מגדירות אותי כדו מיני? היום כבר לא חשבתי על האקט בערך שנתיים- שלוש ואני במערכת יחסים מעולה עם בת זוגי. יש לציין, שלפני גם הייתי במערכות יחסים.

שלום רון, ההגדרה של הומוסקסואליות, הטרוסקסואליות וביסקסואליות נערכת לפי ההגדרה העצמית של האדם על רצף בן 7 דרגות הנע מהומוסקסואליות מוחלטת להטרוסקסואליות מוחלטת. גם השאלה איזו נטייה לממש היא עניין של בחירה חופשית של האדם עצמו. לפי תיאוריך, החלטת. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים