חוסר מנוחה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/11/2014 | 15:01 | מאת: keren

גידי היי ושלום, מזה כיום בת 28 וקצת חיה עם בן זוגי ואיתו כבר שלוש שנים ובדרך למיסוד הזוגיות כשהייתי צעירה יותר היו לי מערכות יחסים נפשיות אפשר לקרוא לזה עם נשים ברמה של קשר חזק ומנטלי אבל לא מיני כלל ועם גברים תמיד יצאתי, אבל תקופה בצעירותי היה קשה לי לפתח רגש לגבר עקב הטרדות ואונס למינהו בעבר הרחוק:( היום אני לגמרי במקום אחר אבל סובלת ממחשבות אובססיביות שמא אולי יש לי משהו לנשים ואולי אני לסבית למרות שאני יודעת שלא כי אין שום רצון או פנטזיה להתנסות, רק הזיכרון שהיה לי בעבר קשר עז לנשים מלחיץ אותי.

שלום קרן, צר לי על ההטרדות והאונס שעברת. זה, ללא ספק, אירוע מערער שיכול לתרום לחוסר ביטחון גם בזהות המינית. להערכתי, טראומה כזו עלולה ליצור רתיעה מקשר אינטימי עם גבר, קשר שמחייב יכולת לתת אמון ולבטוח בגברים, אך אין בה כדי ליצור משיכה מינית לנשים. ייתכן שבתקופת הקשרים הקרובים (אך הלא מיניים) שלך עם נשים חיפשת אמפתיה, שפה משותפת ומקום חסר איום מיני. כדי לבדוק את נטייתך המינית יש צורך להתייחס למשיכה המינית שלך לגברים ולנשים. ייתכן שתרצי לשמוע גם את דעתה של עמיתתי ד"ר דליה גלבוע המנהלת פורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות באתר זה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים