זהות מינית לא ברורה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/10/2014 | 15:38 | מאת: משה

שלום אני מבולבל קצת אני בן 20 חייל אני נמשך לגברים עם מבנה גוף רזה חלק בלי זקן וכו וגם לנשים אני לא נמשך לגברים שעירים או דוגמנים מה זה אומר?

שלום משה, לפי תיאוריך, בשלב זה של חייך אתה ביסקסואל, כלומר, נמשך לבני שני המינים: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 לפעמים עצמת המשיכה לגברים ולנשים משתנה בתקופות שונות בחיים. לגבי הסוג המסוים של הגברים שאתה נמשך אליו - כפי שבעולם הסטרייטי גברים נמשכים לטיפוסי בחורות שונים (ולהפך), הרי גם בעולם ההומוסקסואלי גברים נמשכים לגברים מטיפוסים שונים. המשיכה לבחורים רזים וחלקים היא אחת הנפוצות ביותר ולפי ניסיוני המקצועי, היא שכיחה יותר בקרב ביסקסואלים. כפי שתקרא במאמר שאת הקישור אליו צירפתי, ביסקסואליות היא בסה"כ טווח רחב יותר של אפשרויות בחירה מיניות ועל כן אין סיבה שלא תהייה שמח בחלקך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים