מיניות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/10/2014 | 23:57 | מאת: דוד

יש לי נטייה להימשך לנערים בגילי אבל רק חלקים ללא שערות בלי שרירים עם גוף לא מפותח מצד שני אני נמשך לנשים למרות שעוד לא היה לי ניסיון מיני מה המשמעות יש פיתרון?

שלום דוד, את המשיכה לנערים לא ניתן להעלים. לגבי נערים קטינים - כמובן שאין מה לדבר על מימוש. המשיכה לבעלי מראה נערי וחלק נפוצה מאוד והשאלה אם לממש אותה בנוסף למימוש המשיכה לנשים או לא היא בידיך. אני מבין שאתה עדיין נער, אז תן לעצמך הזדמנות לגדול ולגלות דברים על עצמך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים