זהות המינית שלי אינה ברורה לי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/10/2014 | 02:14 | מאת: שם בדוי

יש לי אובססיה לא הגיונית לאיבר מין של גבר אני עצמי זכר בן 17 עדיין לא יצא לי לקיים יחסי מין אני בכלל לא רואה את עצמי עושה את זה עם גבר אבל יש לי ממש אובססיה לאיבר מין גברי אין לי מושג כבר מה לעשות חייב עזרה אני תמיד רציתי מגיל קטן אישה וילדים ואני ממש לא רוצה להיות שונה. מכיתה ח התעניינתי באיברי מין ואז לאט לאט התחלתי לגלוש בפורנו גייז וזה התחיל מהתעניינות והפך לאובססיה מאז כל פעם שאני במקלחות של המכון או הקאנטרי או סתם בטיול שנתי אני מסתכל ומחפש לראות איברי מין אני אפילו מרגיש פדופיל בכלל שאני לא מספיק להסתכל ויש ימים שאני נכנס לדכאון עמוק באלי להיות נורמלי ולא להיות הומו או בי כי משיכה לנשים יש לי גם חייב עזרה מבולבל.

שלום לך, הסקרנות שלך לאיבר המין הגברי בגיל ההתבגרות אינה חייבת להעיד על הומוסקסואליות, כל עוד מדובר אך ורק על משיכה לאיבר המין הגברי. כאשר המשיכה המינית מתייחסת באופן כוללני יותר לגוף הגבר, אזי היא הומוסקסואלית ובמידה וקיימת בצידה גם משיכה לנשים, היא ביסקסואלית: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 אם מדובר על משיכה אך ורק לאיבר המין הגברי והמשיכה המינית הכללית יותר היא לנשים, יש לבדוק את האפשרות שמא מדובר בהפרעה כפייתית הומוסקסואלית (HOCD) המופיעה דווקא אצל גברים סטרייטים: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=760 בכל מקרה, בגיל ההתבגרות לא הייתי מתרשם מה"אובססיביות", משום שבגיל הזה עיסוק "אובססיבי" במין הוא הנורמה. כן הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי כדי להשתחרר מתחושת הסוד הנורא שאתה שומר בקרבך וכן על מנת לברר את זהותך המינית. ערוץ סיוע נוסף תוכל למצוא בשפע אפשרויות התמיכה וההתייעצות באתר ארגון הנוער הגאה, בו ניתן להיתמך גם באופן אנונימי דרך האינטרנט וגם פנים אל פנים בקבוצות תמיכה ברחבי הארץ. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

18/10/2014 | 04:01 | מאת: שם בדוי

תקשיב אני מחפש מישהו שיעזור עם הבעיה הזו זה ניהיה כבר אובססיה לא נורמלית כל האתרים האחרים אמרו לי ישר שאני הומו ולא הבנתי את זה כי הרי יש לי משיכה לנשים בלבד רק האיבר המין של הגברים ממש אובססי לראות כמה שיותר אותו אני כבר בן שבע עשרה מתח זה יעבור כברר משתגע ותודה רבה שענית מעריך מאד

שוב שלום לך, אם המשיכה שלך היא לנשים בלבד ויש לך משיכה רק לאיבר המין הגברי, רוב הסיכויים שאתה סובל מהפרעה הומוסקסואלית כפייתית: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=760 הטיפול בהפרעה זו הוא כמו בכל הפרעה כפייתית אחרת, כלומר, טיפול התנהגותי-קוגניטיבי, לרוב בשילוב טיפול תרופתי. תוכל לקרוא על טיפול זה בספר "די לאובססיה" של עדנה פואה ורייד וילסון בהוצאת "מודן". בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

19/10/2014 | 22:26 | מאת: הומוסקסואל בתול

שלום שם בדוי, אני הומוקסואל בתול בשנות ה-20 לחיי. ראשית, אני רוצה להדגיש בפניך את האפשרות הסבירה מאד שיתכן ואינך הומוסקסואל, ואתה פשוט מדאיג את עצמך לשווא. אם אכן יש בך משיכה מינית לנשים, אזי מצבך טוב, ומוטב שתתמקד בחיזוק והעצמת המשיכה שיש לך למין הנשי. כפי שכתב זאת נכון פרופ' רובינשטיין, נטייה מינית הומוסקסואלית נקבעת על פי ההתייחסות הכללית שלך למין הגברי, ולא על פי התייחסות מסויימת למשהו אחד (למשל: התעניינות אך ורק באיברי מין גבריים). כהומוסקסואל, אני יכול להעיד על עצמי שאני נמשך לא רק לאיברי המין של גברים, אלא גם לקול שלהם, לחזה שלהם, לישבן שלהם, לשרירים שלהם, לכלל הגוף שלהם, לדמות שלהם, להתנהגויות הגבריות שלהם, ולכל דבר שיש בו גבריות. עצם המחשבה על המין הגברי מעוררת בי ריגוש מיני כזה או אחר. כהומוסקסואל, אני אוטומטית מפנה את הראש ובוחן גברים שאני רואה ברחוב, יותר משאני מסתכל על נשים. הומוסקסואל אמיתי מפנטז על עצמו מקיים יחסי מין עם גברים, ולא עם נשים. אני חושב שאתה צריך לבדוק עם עצמך מה יש באיברי מין של גברים, שאתה כל כך מתעניין בהם. האם למשל זה בגלל שאתה אוהב להשוות את האיבר שלך לאיברים של גברים אחרים, או שמא ישנה סיבה אחרת ? האם אתה מרגיש שבא לך לגעת בפין של גבר, או שאתה סתם סקרן לדעת איך הוא נראה? מעבר לזה, ההתעסקות שלך בפורנו של גייז היא דווקא יותר משמעותית מאשר ההתתכלות האוטומטית באיברי מין שאתה רואה במכון כושר. גם כאן עליך לשאול את עצמך מה יש בפורנו של גייז שאתה אוהב לצפות בזה? האם אתה מתעניין רק באיברי המין כשאתה צופה בפורנו הזה, או שאתה מתרגש מינית מצפייה בגברים שמקיימים יחסי מין? המלצתי האישית: התחל לחקור את עצמך ולבדוק ל-מ-ה אתה מתעניין בדברים שגורמים לך לחשוש שאתה הומוסקסואל. אל תמהר לפנות לארגונים גאים למיניהם. לצערי הרב, לארגונים כאלו יש לעיתים נטייה "לדחוף" גברים להומוקסואליות, ולשכנע אותם בכוח שהם לא סטרייטים, מבלי לנסות לתת להם תמיכה אובייקטיבית. והכי חשוב יותר מהכל: תתמקד במשיכה המינית שלך לנשים. שאף להעצים ולחזק אותה. אם אתה חולם להתחתן עם אישה, ויש בך משיכה מינית חזקה לנשים, סביר מאד להניח שאתה אכן תתחתן עם אישה ותקיים עימה זוגיות מינית נפלאה! בהצלחה!

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים