בירור

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/10/2014 | 07:00 | מאת: א

שלום רב, האם בשימוש בקרם גוף רגיל (שאינו על בסיס מים) קיים סיכוי להידבק באיידס במין אנאלי? הקונדום אינו נקרע לי וכל הזרע היה בתוך הקונדום. תודה רבה.

שלום א', ראשית אתנצל על העיכוב בתשובה כתוצאה מחופשה בחו"ל. שנית, הסכנה בשימוש בקרם שאינו על בסיס מים היא בסיכון גבוה יותר לכך שהקונדום ייקרע. הואיל והדבר לא קרה, אתה יכול להיות רגוע ובעתיד להשתמש רק בחומרי סיכה על בסיס מים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים