מיניות אצל נערים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/09/2014 | 14:36 | מאת: עופר

שלום, יש לי שאלה בנוגע למיניות אצל נערים מתבגרים. האם אצל נערים מתבגרים (גיל החטיבה) יש תהיות לגבי מיניותם וזה טבעי ולא אומר שהם יגדלו להיות הומוסקסואלים. נגיד נער שטוען שלא מרגיש משיכה לבנים אבל שכן יש לו מחשבות על איך זה להיות עם נער אחר...או מחשבות על מגעים מיניים עם בנים. השאלה שלי האם זה שלב נורמלי בהתפתחות המינית אצל נערים

שלום עופר, ראשית, התנצלותי על העיכוב בתגובה כתוצאה מתקלה טכנית באתר. שנית, אתה מדבר רק על מחשבות או הרהורים ומציין היעדר משיכה לגברים. ברגע שאין משיכה, אין מקום לדבר על הומוסקסואליות. שלישית, הרהורים על נטייה מינית שכיחים אפילו בקרב בוגרים, לא כל שכן בגיל ההתבגרות, כחלק מתהליך ההתפתחות. כמו כן, הנטייה המינית נמצאת על רצף שבין הומוסקסואליות בלעדית להטרוסקסואליות בלעדית והאוכלוסייה אינה מתחלקת להומואים וסטרייטים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים