שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/09/2014 | 10:32 | מאת: אליעזר

שלום וברכה. אני נמשך כמעט רק לנשים, אבל יש בי רצון חזק מאוד וממש צורך להיות אשה. כל הפנטזיות שלי הם שאני אשה לסבית, וזה ממש חזק אצלי כאמור, ואף משפיע על התפקוד היום יומי שלי. האם זו תופעה מוכרת? האם יש גברים שעושים שינוי מין והם נמשכים לנשים? אגב אני נשוי אך ללא קשר גופני עם אשתי, מסיבות שונות. תודה רבה

שלום אליעזר, המשאלה להפוך מגבר לאישה אינה קשורה להומוסקסואליות. בהחלט יש גברים שמבחינת הזהות שלהם מרגישים שנולדו למין הלא נכון (וגם נשים שמרגישות שנולדו למין הלא נכון). בחלק מהמקרים גבר שרוצה לשנות את מינו מקיים יחסי מין עם גברים, אך בהחלט קיימים טראנסג'נדרים הנמשכים לבני מינם (אחרי הניתוח). הואיל ומדובר בהתמחות בפני עצמה, אני מציע לך לפנות לפורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים של ד"ר דליה גלבוע באתר זה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים