מה הסיפור שלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/09/2014 | 01:25 | מאת: סתם אחד

אני בן35 חרדי נשוי פלוס אימי היא אשה קרה וקשה אבי אדם חם ורך אימי היא אשה קריזיונרית ואני מאד דומה לה אני דבוק להורי וצריך מהם אישור לכל דבר את חוויות המין שלי עשיתי בעיקר בטלפונים מוזרים ואתרים קשים הגעתי להנאה בעיקר מביזאר ולא מרומנטיקה שלא עושה לי כלום היא בעיקר מעצבנת אותי אשתי מאד סובלת מזה אפילו שאני בעל מאד טוב אפשרלומר שמעולםלא הרגשתי שאוהבים אותי באמת שמחבקים ומנשקים אותי באמת מאידך גם אני לא נתתי זאת לאף אדם לאחר גלישות אין סופיות באתרים מוזרים וחשבונות טלפון מנופחים נמאס לי והלכתי לטיפול וסיפרתי לפסיכולוג שיצא לי פעמים אחדות לפנטז עם גברים בטלפוןושם למרבה הפלא נהייתי רומנטי ונהנתי מזה נפשית זה היה לי חוויה עמוקה אך פחדתי להתקדם את המגע הגברי חוויתי רק כשלמדתי מקצוע די לאחרונה והיו כמה שנהנו ללטף ולהשעין את הראש עלי מאד נהניתי מזה אך אני מפחד מזה המטפל טען שאני הומו ואני אכן בבעיה הוא היה חרדי אך מאד מקצועי הוא פתח איתי את זה וזה היה מפחיד רעדתי ממש ואני אדם מאד חזק אני בבעיה מהנראה לך ומה אתה היית אומר על דבר כזה

שלום לך, אכן חייהם של הומוסקסואלים דתיים, לא כל שכן חרדים, אינם קלים כלל ועיקר. זאת הן בשל האמונה הדתית כי מדובר בדבר אסור והן בשל המסגרת החברתית הנוקשה מאוד שאינה מקבלת את התופעה. מניסיוני המקצועי, חלק מהאנשים חוזרים בשאלה וחלק אחר מוצא נתיבים חשאיים לאותם רגעים מתוקים ואסורים. אני מעודד אותך להמשיך את הקשר עם הפסיכולוג שגם מכיר את התרבות שלך וגם קיבל את הנטייה המינית שלך ויוכל לעזור לך לתמרן בין שני העולמות. כמו כן, יש שני ארגונים המסייעים להומוסקסואלים דתיים, האחד נקרא הו"ד והאחר "חברותא" (חפש בגוגל). הם מקיימים גם פורומים המאפשרים לך להישאר אנונימי וגם מפגשים פנים אל פנים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים