שלום פרופ' רובינשטיין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/08/2014 | 01:39 | מאת: רון

בתגובה לאחת השאלות האחרונות כתבת שמשיכה לאבר מין גברי לאו דווקא מעידה שאדם הומוסקסואל. איך זה יתכן? האם יש גם סטרייטים שנמשכים לאבר מין של גבר?

שלום רון, לסטרייטים רבים יש מחשבות הומוסקסואליות שאינן מתרגמות להתנהגות. השאלה הייתה של גבר שנמשך לנשים ומקיים יחסי מין עם אשתו והוא מרגיש גירוי מיני בפי הטבעת, המהווה אזור ארוגני טעון, אשר בשלב מאוחר יותר תורגם לצורך להיחדר ע"י איבן מין גברי. זאת ללא כל משיכה לגוף הגבר בכללותו. בסיטואציה כזו אין די כדי להגדיר אותו כהומוסקסואל. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים