זהות מינית של ילד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/08/2014 | 22:30 | מאת: לילך

שלום רציתי לברר באיזה גיל זהות מינית מתגבשת? ואיך להבדיל בין הומוסקסואליות וטרנז'נדריות? בן שלי בן 7 אומר שרוצה להיות בת, מגיל קטן שיחק עם בנות בגן, ביקש לקנות בובות. אומר שמשחקי בנים זה משעמם. קשה לו חברתי, יש חרדה שיפגעו בו. השאלה אם יש אבחון איזה שהוא כדי להבין זהות מינית שלו ואיך אני יכולה לעזור לו שלא ירגיש בודד?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים