ומרגיש משיכה לזיין ולא לגבר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/08/2014 | 18:27 | מאת: יעקב

אני סטרייט ותמיד נמשכתי רק לבנות. בגיל ההתבגרות אוננתי פעם במקרה בפי הטבעת עם אצבע ועם חפץ וזה גרם לי הנאה רבה ואורגזמה לללא זיקפה. מאז גיליתי את המודעות לפי הטבעת. אבל לא קישרתי את זה להומוסכסואליות או לגברים. היו לי חברות ויחסי מין מהנים עם נשים. גם חברים רבים ומעולם לא חשתי משיכה מינית אליהם. אבל הזיכרון והגירוי שחוויתי בפי הטבעת ליווה ומלווה אותי עד היום כמו צל. גם אם אני רק חושב או מפנטז חדירה של אצבע או חפץ לפי הטבעת גורם לנאה וגירוי מיני. יש תקופות שזה נעלם ואין מחשבות ותקופות של התמקדות בפי הטבעת במשך כל היום מהבוקר עד שאני הולך לישון ולא סוגל להתרכז בשום דבר אחר. מרוב מחשבה אני מרגיש גירוי צריבה ושריפה בפי הטבעת שמלווה אותי כל היום. בעבר זיין גברי או גברים לא גרמו לי שום הרגשה או מחשבה. היום אני בן 50 פלוס ולאחרונה הפנטזיות השתנו ואני מפנטז על הזיין ומרגיש משיכה רק לזיין ולא לגבר. כלומר אם אני רואה גבר אז אני ממש לא מתחרמן מזה רק לזיין או לתמונה של זיין.(לא לגוף ולא לפנים של גבר) אני לא חושב שאני גיי אני נמשך לנשים רגשית גופנית ורגשי אהבה. מה שבלתי אפשרי עם גברים גם לא מעוניין. כל הזמן אני מפנטז את רגע החדירה של הזין לפי הטבעת ורק רגע החדירה מטריף אותי. הבעיה שזה מפריע ליחסי המין עם עם אשתי שהיו טובים וחזקים וזה גורם לי לחשוב פחות על יחסי מין. הגעתי למצב של דחף חזק לנסות פעם מין אנאלי עם גבר. מה שלא העזתי עד עכשיו. אני חושש שאם אנסה וארגיש הנאה חזקה ארצה להמשיך עם זה ואהיה מכור ליחסים האלה. ויחסי המין עם אשתי והמשיכה לנשים שאותם אני מעדיף יהרסו. (אגב יש לי ילדים ונכדים) מה שגורם לי מבוכה רבה. זה הפך למין אובססיה.השאלה אם שווה לנסות ואם אתה ממליץ. הייתי אצל פסיכיאטר אני מטופל עם לוסטרל 150מ"ל בגלל דיכאון ו-OCD אודה לך אם תסביר לי מה קורה לי ואיך אפשר להתגבר על הסערה שעוברת עליוגורמת לי סבל רב.

שלום יעקב, בסוף השבוע אמור להתפרסם כאן מאמר שלי העוסק בדיוק בנושא שאתה מתאר, הפרעה כפייתית הומוסקסואליות (HOCD). גברים הסובלים מהפרעה זו הם אכן גברים סטרייטים שחוששים מהאפשרות שאולי הם נמשכים לגברים, למרות שלא באמת נמשכים ולמרות משיכתם החד-משמעית לנשים. מאחורי האובססיה הזו מסתתרת הנחה לפיה לגברים סטרייטים אין כל מחשבה על הומוסקסואליות, כאשר במציאות אנו יודעים שמחשבות כאלה בהחלט קיימות אצל סטרייטים, אלא שהם לא מתרגמים אותן להתנהגות מינית. במקרה שלך אתה מתאר OCD שקיים ממילא וכנראה האובססיה שמככבת ב-OCD שלך כרגע היא החשש שמא אתה הומו. פי הטבעת הוא אזור ארוגני מאוד, כלומר, מעוצבב מאוד ומשמש מקור לגירוי מיני עבור גברים ונשים. במספר די גדול של סרטי פורנו סטרייטים לחלוטין תוכל לראות גברים שנהנים מכך שאישה מענגת אותם בפי הטבעת בצורה כזו או אחרת. גבר אינו רק איבר המין שלו והעובדה שאתה מפנטז רק על איבר מין גברי, ללא גוף או פנים, עדיין אין בה כדי להפוך אותך להומוסקסואל. השאלה אם "כדאי" לנסות תלויה בגורמים מציאותיים רבים, כמו למשל איך תחווה התנסות כזו בצד הקשר עם אשתך וכד'. הבעיה היותר ממשית שאני רואה כאן היא ההשלכות שיש לאובססיה המינית שלך על יחסי המין שלך עם אשתך. לדעתי, ייעוץ פסיכולוגי שמטרתו להפוך את הפנטזיה ללגיטימית יותר עשוי להקל על האובססיה בצורה שלא תפריע ליחסי המין שלך. אולי גם קיים מקום לשקול, יחד עם הפסיכיאטר כמובן, האם להעלות את המינון של הלוסטרל ל-200 מ"ג נוכח האובססיה החשה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

05/08/2014 | 20:23 | מאת: יעקב

שלום פרופ' אם היה רק הגירוי בתחת והייתי מאונן ואני מניח שהרבה גברים נהנים באיזור פי הטבעת ומאוננים אז מילא. כך כך זה התחיל אצלי. מדוע בשנה האחרונה ובגילי (כבר עברתי גיל ההתבגרות) זה הפך לאובססיה להחדיר זיין. זה לא רק אובססיה אלא ממש להחדיר זיין וזה גורם לגירוי בפי הטבעת כל היום. אף פעם לא התגרתי מזיין גם אם צפיתי בסרט פורנו גבר ואשה. אני מנסה לקיים יחסי מין עם אשתי ומרגיש כל הזמן את התחת. ולא מרגיש את הזיין הוא מת. מה שלא היה לי מעולם. מספיק שליטפתי את אשתי הייתה לי זיקפה. מה עושים? אני משוכנע שאם אחדיר זין לתחת לא אוכל לקיים יותר יחסי מין עם נשים! אני מתוסכל. איך אני יכול לנטרל את התחושה בפי הטבעת? יש מקרים כאלה או שזה משהו נדיר? אנא תן לי עצה. קשה לי עם הסבל הנורא שעובר עלי בברכה יעקב

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים