הזיות בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/07/2014 | 07:48 | מאת: עוז

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אכתוב בכל זאת... יש אצלי תופעה מוזרה שמתרחשת בזמן קיום יחסי מין. אני בשלב מסוים נכנס למצב חצי שינה ומתחיל להזות דברים מאוד מוזרים, כשהמשותף ביניהם הוא שאני מנסה להבין מה אני עושה. לדוגמא, לאחרונה עסקתי במילוי טפסים בעבודה שלי ואז הזיתי שאני מנסה למלא את הטפסים ואני לא מבין איזה טופס הוא הנכון, אפילו תפסתי את עצמי כמעט שואל את הבנזוג מה ההבדל בין הטפסים בצבעים השונים. בפעם אחרת הייתי בתקופת מבחנים במציאות ובהזיה הסקס היה בראש שלי בצורה של גרפים כשהקצב והעוצמה היו הצירים, ואני ניסיתי להבין איך לגרום לגרף להגיע לאורגזמה. כל מיני דברים הזויים כאלה... אני חושב שכדאי לציין גם שיש לי בעיה שמאוד קשה לי לגמור במהלך סקס, אני גם מגדיר את עצמי על הסקאלה של ה א-מיניות. אולי זה קשור לזה? אני לא יודע אם זה משהו שאני צריך לדאוג ממנו או אם כדאי לטפל בזה. אשמח לשמוע דעה. תודה

שלום עוז, המצב שאתה מתאר הוא הרבה יותר שכיח ממה שאתה מתאר לעצמך. הוא אולי לא מדובר רבות, כי אנשים לא נוהגים לשתף ולחלוק תופעות מסוג זה, אך הוא בהחלט קיים ובהחלט קשור לקושי להגיע לאורגזמה, שכן כאשר הדעת מוסחת, קשה יותר להתרכז בכל דבר, כולל ביחסי מין. אין כל סיבה לדאגה מבחינה זו שהמצב לא ילך ויחמיר, אך מדובר בתופעה שפוגעת בהנאה שלך ובאיכות חיים. ייתכן שאם נעמיק ונחקור נגלה שהמוטרדות הזו מפריעה לך בכלל בחיים ולא רק במין. כן הייתי ממליץ לך לנסות להרפות/לשחרר (to let go), אך כמובן לא להתאמץ לשחרר כי זה ישיג תוצאה הפוכה. קדם בברכה את המחשבות המטרידות אותך ביחסי מין, אל תתנגד להן (כי אז הן רק יתחזקו) וקרא קצת את הספר "די לאובססיה" של רייד וילסון ועדנה פואה בהוצאת "מודן", במיוחד בכל מה שנוגע לאובססיות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים