פנטזיה הומוסקסואלית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/07/2014 | 01:00 | מאת: זיו

בן 50 נשוי באושר 23 שנה ונמשך לנשים. מאז גיל 14 יש לי פנטזיות על סקס בלבד עם נעריים חלקים ורזים בלבד. כמשבר גיל אולי , אני מרגיש צורך להתנסות , אבל מצוי בדילמה מוסרית של בגידה באשתי ומשפחתי. מה עושים ? החיים קצרים ואם עד היום לא בגדתי ,אני מרגיש שאני חייב לעצמי התנסות ! מבחינה בריאותית מה הסכנה של מציצה לגבר בלי קונדום ?

שלום זיו, הדילמה המוסרית של "בגידה" באשתך היא עניין ערכי שבינך לבין עצמך. אני יכול רק לומר ברמה הכללית ביותר שהדחף המיני (גם של סטרייטים, כמובן) אינו מוגבל לאובייקט אחד (גם סטרייטים נאלצים להתמודד עם משיכה לנשים אחרות) ומונוגמיה היא הסדר תרבותי שנועד לספק את הצורך בביטחון ואילו הדחף המיני דוחף, ברוב המקרים, לגיוון. יש המיטיבים לרסן אותו ויש כאלה שמצליחים פחות במשימה. הסיכון להידבק ב-HIV דרך מין אוראלי כמעט אפסי. כדי להידבק בצורה הזו צריכים להתקיים כמה תנאים שנדיר מאוד שהם מתקיימים יחד. הסכנה קיימת רק במקרה של פליטת הזרע אל תוך הפה בצירוף דימום בחניכיים. לכן, יש להקפיד שהפרטנר שלך לא יפלוט זרע אל תוך הפה. במין אנאלי יש, כמובן, להשתמש בקונדום ובחומר סיכה על בסיס מים (לא שמן או סיליקון). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים