שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/06/2014 | 16:08 | מאת: אלמונית

יש לי שלושה בנים -אחד נמשך בעבר גם לבנים אך בחר לחיות כהטרוסקסואל השני עדיין מבולבל נמשך גם לגברים וגם לנשים עדיין לא הגדיר את עצמו. השלישי לדבריו נמשך גם לנשים לא חווה התנסות עם גברים אך הגדיר את עצמו כהומוסקסואל. כיצד קורה באותה משפחה????

שלום אלמונית, את מתארת מקרה שהוא אכן נדיר סטטיסטית, אך אני מקווה שהשאלה היא רק שאלה ואינה מבטאת ייאוש(?). ננסה להסתכל על חצי הכוס המלאה. במשפחה שבה יש הומוסקסואל אחד הרבה יותר קשה לו לקבל תמיכה ואילו במשפחה שלך, לכל אחד מהבנים יהיה קל הרבה יותר לקבל תמיכה זה מזה ולצפות במגוון האפשרויות, שכן כל אחד בחר לממש את עצמו במקום אחר על פני הספקטרום של הנטייה המינית. חשוב שתביני ותפנימי שאין שום דבר פגום לא מבחינה גנטית ולא מבחינת החינוך שנתת לילדייך. אין שום דבר מוכח חד-משמעית לא מבחינה גנטית ולא מבחינה סביבתית, ובוודאי שאין זו הפרעה נפשית. אם קשה לך, נסי לפנות לתהל"ה, עמותת הורי הומוסקסואלים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

27/06/2014 | 19:53 | מאת: אלמונית

תודה , אכן מה שהטריד/מטריד מה עשיתי לא נכון.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים