כדאי להיות ביסקס?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/06/2014 | 20:07 | מאת: חם ולוהט

היי אני חם ולוהט אש להבה, גיל 40 נשוי ומרוצה בס"ה... אני חם ולוהט באופן מדהים ללא תקנה, האופי שלי מאד נוח ולשמחתי אני טיפוס שמח ואוהב, אהבה אצלי ללא גבולות אין חסימות יש לי מקום בלב להכיל כמות עצומה של האהבה לכולם!!!, אמנם כיום אני נהנה מכל רגע, אשתי מעולם לא יכולה להכיל את עוצמת האש שלי, ולכן אני חייב לצרוך במנות כפולות את כמעט מדי יום את הפתגם 'אם אשתך לא לידך, תן לידך להיות אשתך'...!!! בעבר הרחוק היה לי משיכה מינית לגברים צעירים ונאים שבעצם הזכירו לי את המין הנשי, ולכן התחברתי גם לתחום הגברי נסחפתי ונהנתי, אולם בגיל מסויים הרבצתי ברקס לכל הנושא הגברי פיחדתי שאני יאבד שליטה, במשך תקופה הרוחות סערו בקרבי בכל עת שהייתי חולף על פני זכרים יפים ומרגשים עד שנרגעתי, לאחרונה אני כ"כ חם בשיא הלהט של חיי!!! האם כדאי לשוב ולהעיר גם את התחום האהבה למין הזכרי? בכדי להגיע לסיפוק מושלם והרגעת הרוחות? או שעד שהצלחתי להוציא את המשיכה לגברים מהתוכנה שלי לא כדאי לקחת סיכונים?

שלום לך, לפי התרשמותי, הדחף המיני (ואולי לא רק המיני?) המוגבר שלך שאינו יודע שובע אינו קשור בהכרח לאובייקט המיני אלא לעצמת הדחף. במילים אחרות, בתוך תוכך אתה כנראה יודע על מה אתה מדבר כשאתה משתמש במילה "סיכונים", אלא שהסיכון הוא לאו דווקא להפוך להיות ביסקסואל או הומוסקסואל: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 אלא אתה חושש, כנראה במידה מסוימת של צדק, להיות נשלט ע"י דחפיך החזקים במקום לשלוט בהם. ייתכן, ורק אתה יודע את התשובה לכך, שלא מדובר רק בדחפים מיניים, ויש לך דחפים חזקים גם בתחומים אחרים. על כל פנים, במאמר הנ"ל תוכל לקרוא יותר על ביסקסואליות, למרות שמאופן הכתיבה שלך אינני סבור שזו הבעיה שצריכה להטריד אותך (או שביסקסואליות היא בעיה באשר היא). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים