לא מצליח להבין מיניות ?!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/04/2014 | 16:10 | מאת: לא בטוח

היי אני גבר צעיר בן 20 כל החיים (מאז הבגרות יותר נכון) אני נמשך לבנות זה תמיד היה בשבילי לא עיניין של ספק המחשבה על סקס עם אותו מין הגעילה אותי אני לא בטוח מה קרה במהלך ההתבגרות שלי אבל בערך בגיל 17 התחלתי פשוט ניהיה לי מחשבות הומוסקסואליות אני היום נמשך לבנות אני מעדיף בנות אבל מבחינה מינית אני שם לב שמגרה אותי יותר המחשבה על סקס עם גבר גם החלומות הרטובים שלי כבר הרבה זמן לא היו נראים לי נורמאלים זה קצת מדאיג אני לא חושב שזה יהיה סוף העולם להגיד שאני גיי פשוט זה לא לגמריי נכון הבנתי שאין באמת דבר כזה בייסקסואל שזה לא דבר רשמי ולא מוכח כנכון

שלום לך, נתחיל מכך שביסקסואלית בהחלט חיה וקיימת: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 כלומר, בהחלט ישנם גם גברים וגם נשים שנמשכים לשני המינים, יש כאלה שנמשכים יותר לבני מינם ויש כאלה שנמשכים יותר לבני המין האחר ובנוסף לכך, עצמת המשיכה לכל אחד מהמינים משתנה לאורך החיים. מצוקה רבה נגרמת לביסקסואלים ע"י המחשבה שהם חייבים לבחור כיוון. האמונה ש"אין ביסקסואליות" היא פרי חוסר סובלנות של פרטים לוחמניים וחסרי סובלנות בקהילה ההומו-לסבית, הרואים בביסקסואלים אנשים המכחישים את ההומוסקסואליות שלהם. כיום כל האיגודים המקצועיים של אנשי בריאות הנפש ורוב האגודות של להט"בים, כשמן כן הן: כוללות גם ביסקסואלים בתוכן. המלצתי לך היא לפנות לייעוץ פנים אל פנים על מנת להכיל בתוכך את שתי המשיכות במקום לאנוס את עצמך "לבחור". מניסיוני המקצועי, פיתוח גמישות, סובלנית ויכולת להכיל את שתי המשיכות עוזרת רבות לביסקסואלים לחיות בשלום ואף ליהנות משני העולמות, איש איש בדרך המתאימה לסגנון חייו ואישיותו. מציאת הנתיב הזה צריכה להיות מותאמת באופן אינדיבידואלי בייעוץ. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים