הפסקת נורמלול תופעות לוואי..

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/10/2015 | 22:22 | מאת: ריקי

היי דוקטור.. אני בת 24 לוקחת נורמלול 25 כבר חודשיים. עקב יתר תריסיות וחרדות.. ועכשיו הפסקתי את התרופה בהדרגתיות.. יש לי תחושה של הרבה פעמים ביום דופק גבוהה.. "עלית מדרגות" " קרבה אינטימית" ואני רוצה לדעת שהכל בסדר.. שלא הרגשתי את זה הרבה זמן בגלל הנורמלול? כאילו עד עכשיו חייתי מונוטוני ועכשיו הכל משפיע על הדופק.. ובגלל שאני דיי חרדתית רציתי לדעת שהכל בסדר וזה תחושה נורמלית.. ואם תוכל להסביר על תופעות לוואי של הפסקת הנורמלול? תודה רבההה

שלום ייתכן שהדופק המוגבר נגרם ממצב של יתר פעילות בלוטת התריס וממליץ לבדוק זאת ולשקול יחד עם רופא המשפחה על הצורך בהמשך תרופה ממשפחת הנורמלול וכן על צורך בהתאמת הטיפול לבלוטת התריס

מנהל פורום ורידים וכלי דם