וריד מתחת לעין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/09/2015 | 19:23 | מאת: רוזלינה

שלום , אני בת 19,יש לי עור דק מתחת לעיניים מאוד אפילו, בשבוע אחרון כשאני מחייכת מתפרץ לי וריד בולט (הוא מתנפח בזמן חיוך) וכשאני לא מחייכת הוא לא מופיע והוא כמעט ולא נראה מתחת לעור הדק שלי רק פס כחלחל , אני לא אוהבת את המראה האתסטי בזמן החיוך! זה ממש לא יפה וזה עושה לי עין עקומה , אני אובדת עצות :(, אין לי כסף לטיפולים אנחנו לא עשירים, אני אשמח אם תגיד לי קרם או טיפול טבעי שאני אוכל לקנות (כמו פירות וירקות שמעתי שיש כאלו שיעזרו לזה להיעלם) בבקשה תעזור לי! תודה

שלום ממליץ שתבררי במקומות שמטפלים בלייזר רך. אני לא מכיר משחות שיכולות לטפל בזה

מנהל פורום ורידים וכלי דם