כאבים בכף הרגל בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/06/2015 | 16:01 | מאת: פרח

שלום, אני בשבוע 30 לפני כשבוע התחילו לי כאבים בכף רגל שמאל הכאב מתחיל מעל הברך ומקרין עד לכף הרגל. אני סובלת מכאבי רגליים מגיל ילדות אבל ממש פעם בכמה חודשים בלילה ואחרי כמה שעות נגמר עכשיו הכאב לא מפסיק! אין לי ורידים בולטים. היום הייתי אצל רפלקסולוגית ואמרה שהיא מרגישה שיש בעיה בזרימת הדם... מה אתה מציע לי על מנת להקל על הכאבים אני פשוט לא מתפקדת? תודה

ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד על מנת שיתרשם ממקור וחומרת הבעיה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם