צפון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/05/2015 | 19:56 | מאת: גסאן

שלום ביצעתי בדיקת דם רגילה ביד אצל אחות מיומנת שלוקחת דם כבר כמה שנים בקופת חולים, בזמן הבדיקה הרגשתי כמו זרם חשמל באמה, לציין שהאחות השתמשה בפרפרית ולא במחט גדולה ולא נכנסה עמוק במחט. באותו יום הרגשתי שחלק מהאמה רדום, יום למחרת הרגשתי כאבים באזור ותחושת נימול, האם יכול להיות שנפגע העצב ומה אתה ממליץ לבירור או לטיפול?האם התופעה תחלוף או לא?

תלונות כפי שאתה מתאר עלולות להופיע בעקבות לקיחת דם ולרוב נגרמות מפגיעה זמנית לעצב ע''י מחט או שטף דם ולרוב חולפים לחלוטין

מנהל פורום ורידים וכלי דם