שאלה על טמפורל ארטריטיס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/04/2015 | 15:05 | מאת: טני

שלום.אני הזנמתי תור לרופא משפחה (לצערי בגלל החגים התור נקבע לעוד שבוע ואין בישוב שלנו רופא מחליף) בחשד לטמפורל ארטריטיס-כאבים ממוקמים מאחורי האוזן בצד אחד של הראש.לפעמים הכאב "נע" ממקום למקום,אבל תמיד בצד אחד.כאב חד,נמשך מס' שניות ונעלם.מופיע הרבה פעמים ביום.לעיתים במנוחה ,לעיתים במאמץ. השאלה היא האם יש צורך לפנות בדחיפות למיון או ניתן להמתין לבדיקה אצל רופא משפחה. ברקע סובלת מפרפור פרזדורים,מטופלת בקרדילוק ופלביקס (ללא קומדין עקב נטיה לנפילות ). תודה.

אין צורך לפנות למיון לפי התיאור אלה אם יש החמרה בתלונות. ניתן לפנות לרופא המטפל בשלב זה

מנהל פורום ורידים וכלי דם