מפרצת האורטה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/03/2015 | 15:29 | מאת: טלי

אבי בן 89 והתגלה אצלו מפרצת האורטה בגודל 8 סמ הבטן נפוחה לו מאוד ויש לו כאבי גב האם יש מה לעשות

שלום המצב של אביך בהחלט דורש הערכה וטיפול בקדימות גבוהה. ממליץ שתפני למרפאת כלי דם באחד מבתי החולים. שם יעריך מומחה כלי הדם את המצב כולל התחשבות במצבו הכללי והרפואי של אביך ויחליט על דרך התקדמות שיכולה לכלול טיפול בהחדרת סטנט דרך המפשעות, ניתוח דרך הבטן ובמקרים מסויימים מעקב. במידה ואכן יש כבר כעת כאבים הקורנים לגב או לבטן, ממליץ לפנות דרך חדר מיון בדחיפות. גם מצב של אבדן הכרה אפילו זמני מחייב זאת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם