מכשיר לחץ דם נותן תוצאות שונות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/02/2015 | 19:49 | מאת: ישראלי

מדדתי לחץ דם במכשיר דיגיטלי 3 פעמים אחד אחרי השני ובכל פעם המכשיר רשם תוצאה שונה לאיזה תוצאה צריך להאמין לראשונה השנייה או השלישית ?

שלום במידה והבדיקה נלקחה בתנוחה מעט שונה של מיקום השרוול על היד לעומת מישור הלב, עלולה להיות תוצאה שונה. גם יש חשיבות למיקום החיישן של מד הלחץ. גם למידת הלחץ הנפשי שעלול להשתנות מדקה לדקה יש חשיבות. ולעיתים יש גם בעיות איכות. ממליץ לחזור על הבדיקה פעם נוספת בסידרה של כ3 פעמים ולקחת ממוצע

מנהל פורום ורידים וכלי דם