שטפי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/02/2015 | 10:38 | מאת: נעמה

שלום כבר כמה שנים שיש לח בעיה שכשמופיע לי שוף דם בעיקר ברגליים באזור הירכיים הם לא נעלמים. שטפי דם קטנים. שאני לא בטוחה שנוצרו ממכות ולא פשוט הופיעו. לפני שבוע שמתי לב שהופיע לי שטף דם שחור מאוד בישבן. לפי בעלי הוא חושב שהוא שם כבר כמה זמן אבל פשוט לב שמתי לב. מה יכולה להיות הסיבה? זה ממש כתם שחור. למי לפנות? תודה נעמה

שלום ברוב המקרים שטפי דם תת עוריים הם ללא משמעות רפואית מדאיגה. אבל ממליץ לפנות בכל זאת לרופא המשפחה ולהתייעץ איתו בנושא זה. כן הייתי בודק משטח דם וספירת דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם