ספנות קצרות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/01/2015 | 14:28 | מאת: סיגל

ברצוני לברר טיפול לבעית אי ספיקה בספנות הקצרות ברגל שמאל - אי ספיקה קלה, ברגל ימין - אי ספיקה קשה תמט תקין אין עדות ל- DVT, ללא ספיקה עמוקה ספנה ארוכה תקינה קיבלתי 2 המלצות לטיפול אחת בהזרקות קצף בלבד ובשני ניתוח קשירה ואחריו זריקות קצף שאלתי האם יש צורך בקשירה?

שלום אם הטיפול בהזרקות נעשה ע''י רופא מיומן ורב נסיון הטיפול צפוי להצליח גם בלי צורך בקשירה. ניתוחים לרוב נכשלים לפתור את כל הבעיה של הוורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם