הרגשת סיכות ביד בגלל אינפוזיה בגב היד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/01/2015 | 14:05 | מאת: zivshosh

מה אפשר לעשות נגד ההרגשה של סיכות ביד (שמנטרלת למעשה את היד) עקב קבל אינפוזיה (טיפול כימותרפי) בוריד בגב היד (מאחר ואין לי ורידים בולטים בשתי הידיים למרות חימום ושתיית מים לפני קבלת האינפוזיה) ההרגשה עוברת לבד תוך 10-14 יום אבל עד אז אני סובל. תודה

לרוב לא ניתן למנוע תחושה זו אם כי מציע שתתייעץ עם הרופא העוקב אחריך לגבי אפשרות של טיפול בתרופות מסוג הליריקה שעשויות להפחית תחושות אלה.

08/01/2015 | 17:07 | מאת: zivshosh

אני בן 67, חולה נפילה (מיוצב שנים רבות ע"י טגרטול וקפרה), לחץ דם גבוה (מיוצב ע"י רמיפריל וואזודיפ) וערמונית מוגדלת (מטופל ע"י דואודארט) האם הכוונה לליריקה הניתנת לסובלים מכאבים נירופאטיים? יש לי כדורים כאלה במינונים מ- 50 עד 150. איזה מינון להתחיל וכמה פעמים ביום? תודה

מנהל פורום ורידים וכלי דם