גרד לאחר מכה חזקה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/12/2014 | 00:26 | מאת: נופר

לפני כחודש קיבלתי מכה בשיעור ספינינג מהפאדל של האופניים. הרגל שלי השתחררה כתוצאה מהמהירות ואי סגירה נכונה של הרצועות סביב הרגל וקיבלתי מכה מאוד חזקה בשוק. כנראה בגלל האדרנלין לא הרגשתי אץ עוצמת המכה אולם למחרת היום נהיה לי שטף דם מאוד גדול על כל השוק. הכאב כבר עבר נשאר רק סימן קטן לשטף דם. הבעיה שלי היא שהמקום פשוט מגרד, כל הזמן, אני יכולה לשבת ולגרד את הרגל שעות ורק קומפרסים של מים חמים מרגיעים את הגירוד. האם יש טעם ללכת לרופא או שזה בכלל לא קשור למכה? ואם כן לאיזה רופא לפנות?

שלום בעקבות תהליך של ריפוי של חבלה מקומית עלול להיות גרד. ניתן למרוח מקומית אלוורה או לוציו צינצי. לרוב אין צורך לפנות לרופא בשל כך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם