דימום מהשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/12/2014 | 17:01 | מאת: רותי

שלום רב, מזה שנים יש לי נקודה אדומה על השפה התחתונה שבקושי נראית ולכן גם לא מהווה פגם אסטטי. היום, בזמן ארוחת הבוקר, שפשף הטוסט את המקום ופרץ קילוח דם שנעצר רק לאחר לחיצות + אבקת קפה שחור + אבקת כורכום.אבקש את עצתך מה לעשות כדי למנוע את הישנות התופעה. תודה.

שלום קרוב לודאי שמדובר ב'המנגיומה' שזה צבר כלי דם בולט. ממליץ לפנות לרופא עור . ייתכן שניתן לטפל בלייזר או אור ממוקד אם כי עלולה להישאר צלקת במקום.

מנהל פורום ורידים וכלי דם