כאבים וקשיי תנועה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/10/2014 | 21:31 | מאת: RH

שלום רב, סבי בן 83, היה עד לא מזמן פעיל לגמרי ועבד בעבודה פיזית. בשבועות האחרונים החל להתלונן על כאבים ברגליים, מאחורי הברך אשר מקשים עליו ללכת ועל כאבים באזור הכתפיים. בנוסף על כך, החלו לו רעידות הכפות הידיים. מבחינת רקע רפואי, יש רקע של מחלת לב ושני צינתורים. אודה לך אם תוכל לנסות להצביא על גורמים אפשריים לכאבים אלו ולאמר לי איזה תחום של התמחות רפואית הוא רלוונטי להתייעצות. בתודה מראש, הנכדה המודאגת

שלום ממליץ לפנות לרופא משפחה. רעידות עלולות לסמן תחילת פרקינסון . כאבים בכתפיים וברגלים יכולים להיות מסיבות אחרות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם