אבי העורקים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/10/2014 | 21:20 | מאת: אגם

שלום רב,הרזתי לא מעט קילו וכעת אני מרגישה דופק ממש חזק בבטן ליד התבור עשיתי הולטר תקין חוץ מארטיקה סינוס 152 בדקה. זה מפריע לישון בנוסף מאוד כואב לי צד ימין בין הריאות האם זה יכול להיות קריש דם שהשתחרר מדופן הבטן וחוסם לי ובעקבות כך ככ כואב לי? הדופק הבטן הוא חזק כואב ומפריע לשינה רצופה בלילה

שלום ממליץ שתעברי אולטרהסאונד בטן בשאלה של הרחבת עורק ראשי [אבי העורקים] וממצאים נוספים שיכולים להסביר את התלונות וכן בדיקת מומחה לכלי דם וכירורג

מנהל פורום ורידים וכלי דם