נימים וורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/09/2014 | 22:19 | מאת: נעמה

שלום ד"ר, אני בת 25, סטודנטית ומלצרית במקצועי. לא מרבה לעסוק בפעילויות ספורט אלא לעתים רחוקות. לצערי במשך השנה-שנתיים האחרונות החלו להופיע לי גם נימים וגם ורידים בולטים ברגליים, חלקם אפילו נראים כמו שטפי דם גדולים שלא עוברים. בהתחשב בגילי, האם יש לי סיבה לדאגה? רצוי לבדוק זאת? והאם יש פעילויות ספורט מסוימות מלבד הליכה שיכולים למנוע החמרה במצב? תודה רבה ושנה טובה!

שלום רצוי שתעברי דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם יש אכן אי ספיקה בווריד פנימי ניתן לטפל ביעילות. לגבי ספורט, יכול להקל על תלונות כגון נפיחות וכבדות אך לא פותר את בעיית אי הספיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם