תחושת דופק כפול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/08/2014 | 23:42 | מאת: יוסף

שלום רב, לאחרונה אני חש במעין דופק מהיר בנוסף לדופק הרגיל של הלב, במיוחד מתבטא ביד שמאל בקצות האצבעות וכן ברגל שמאל. לעיתים מופיע אף בצורת "ריפרוף" בבית החזה השמאלי. לפעמים תחושה זו עוברת מצד שמאל של הגוף לצד ימין (לא במקביל). דופק הלב - 74, הדופק המורגש 140-150. ביצעתי אקו במאמץ ואולטר שיצאו תקינים. ממה הדבר עלול להיגרם? מה ניתן לעשות להמשך טיפול? תודה מראש

השאלה היא האם מדדת את דופק הלב בזמן התחושה שתיארת. אם כן, ייתכן ולא מדובר בבעיית דופק אלה בגירוי עצבי מקומי. ממליץ שתפנה לנוירולוג במקרה זה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם