תרופה נגד פקקת .

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/08/2014 | 15:49 | מאת: נאוה

שלום רב,עברתי אצלך במכון מור טיפול בזריקות נגד פקקת ברגליים והכל עבר בהצלחה לפני כמה שנים.אני מתכוננת לטוס ללוס אנגלס טיסה ארוכה רציתי לדעת אם עלי לקחת כדור לפני הטיסה?ואם כן איזה כדור עלי לקחת?אני לוקחת כדור לסוכרת,כולסטרול,ולחץ דם. אודה לך מאוד על תשובתך.

שלום קרוב לודאי שעברת טיפול נגד אי ספיקה ולא נגד פקקת. לרוב לא נהוג לקחת תרופות נגד פקקת לפני טיסה אלה למי שבעבר סבל מפקקת. ממליץ שתתייעצי עם רופא המשפחה שמכיר את עברך הרפואי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם