חבורות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/07/2014 | 00:09 | מאת: אירה

אני מקווה שאני בפורום הנכון...שאלתי היא כזו: אני בת 29 ויש לי סימנים כחולים ברגליים, דיי גדולים שנוצרים מעצמם. אני עושה בדיקות דם שגרתיות (אחרון לפני שבועיים והכל תקין) והרופאת משפחה שלי אומרת שזה נורמלי. לדעתי זה מוזר ומאוד מכוער, איך אפשר לבדוק את מקור הבעיה?

שלום רוב המקרים של כתמים כחולים הם ללא משמעות מדאיגה אבל יש לעקוב ולשקול בדיקת משטח דם ואף המטולוג אם מחמיר. במידה ויש וורידים בולטים וחשד לא ספיקת וורידים ניתן לעשות דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה ולעיתים טיפול עשוי לשפר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם