ורידים בולטים בשד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/07/2014 | 22:25 | מאת: עינת

שלום, ילדתי לפני כחודשיים וחצי את ביתי השלישית ואני מניקה בצורה מלאה ללא בעיות מיוחדות. הערב שמתי לב כי יש לי ורידים בולטים בשני השדיים וגם מעל השדיים בחזה. (לא ממש בולטים מחוץ לשד אלא נראים בבירור כמו מפה של ורידים) יתכן שהתופעה היתה ממזמן ולא שמתי לב. האם הדבר מעיד על איזו שהיא בעיה רפואית? לאיזה רופא עלי לגשת לבדיקה בנושא? תודה עינת

שלום. לרוב וורידים נראים לעין בזמן הנקה אינם מצביעים על בעיה רפואית. בכל אופן, הרופא שבודק זאת הוא כירורג כללי במרפאת שד

מנהל פורום ורידים וכלי דם