איסכמיה קשה ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/05/2014 | 08:07 | מאת: ירדן

שאלה בן 73 לאחר מספר צינתורים ברגל עבר בעבר פעמיים גרפט איסכמיה קשה מאוד ברגל וכרגע באשפוז. היה בטיפול צינתורים בתקופה האחרונה שבוע שלם עם ומתן הפרין לרגל אך ללא הועיל וגם הסתימה לא נפתחה , לטענת הרופאים לא ניתן לנתח את הרגל והרגל כבר במצב של פצעים קשים. עדיין יש תחושת חום ברגל אך ללא יכולת תזוזה של כף הרגל והרגל עצמה. אני מניח שעדיין יש אספקה דלילה של דם וחמצן לרגל. אין מחלת סכרת ברקע האם יש זריקות או חומר מיוחד ? טיפול חדשני? תא לחץ? תודה

שלום לצערי נשמע שהמצב של הרגל קשה ולא ניתן קרוב לודאי לתקנו. לעיתים ניתן לשקול טיפול בתא לחץ אבל במצבים כמו שתארת אין הרבה סיכוי להצלחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם