קלוקסן אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/04/2014 | 09:59 | מאת: יעל

שלום, אחרי הלידה השלישית (הקודמות עברו בלי סיבוכים מיוחדים)גילו לי קריש דם בשחלה שגרם לזיהום. טופלתי בבית חולים באנטיביוטיקה ואני מקבלת קלוקסן פעמיים ביום (80 בכל פעם) למשך 6 שבועות. לי אף פעם לא הייתה בעיה בריאותית (קצת שמנמונת ... ). רקע משפחתי - אבא סוכרתי (מבוגרים) אמא עם בעיה של ורידים ברגליים 1. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לצמצם את הסיכוי לקריש דם נוסף ? שינוי בתזונה ? אורח חיים ? 2. מה יהיה אחרי ה 6 שבועות ? זה ממשיך לכל החיים ? צריך מעקב ? למה כדאי לשים לב ? 3. האם זה תורשתי ? אני צריכה לבדוק את בנותי (בגיל 9 ו 8 ?) בתודה מראש

שלום ממליץ שתבקשי הפניה למרפאת קרישה לאחר שרופא המשפחה ישלח אותך לבדיקה לקרישיות יתר - טרומבופיליה

מנהל פורום ורידים וכלי דם