ורידים בולטים ברגל ימין בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/04/2014 | 15:34 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 30, בשבוע 34 ויש לי ורידים בולטים ברגל ימין, ללא כאבים, משלב מוקדם בהריון ולאחרונה התחילו כאבים במפשעה. אני הולכת עם גרב אלסטית בהמלצת הרופאה. האם היית ממליץ לבצע בדיקות כלשהם בכלי הדם על מנת לודא שאין קריש דם? האם יש סיכון כלשהו בלידה בעקבות אי ספיקה וורידית? בתודה, מיטל

קריש דם לרוב מסתמן ככאב מקומי עם נוקשות ושינוי בצבע העור או אם בווריד הראשי נפיחות של כל השוק והרגל כך שלרוב אין צורך לעבור בדיקת דופלקס בלי תלונות מכוונות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם