כאבי ירכיים ורגליים בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/03/2014 | 19:29 | מאת: בהריון

היי, אני בהריון בחודש השישי ואני סובלת מכאבים בירכיים ולעיתים גם בחלק התחתון של הרגל. אורתופד אבחן בעיה בירך בעצב החוזר (?) ואמר שבגלל זה יש לי חוסר בתחושה, אך לא יכול לאשש זאת ללא אי.אי.ג'י שלא נהוג לעשות בהריון. לאחרונה נרדמות לי הרגליים התחתונות וזה ממש מפריע לי. איך אוכל לקבל הפנייה לבדיקת דופלקס? זה מאד מאד חשוב לי. עלי לציין כי הטסיות שלי נמוכות מאד (כ-80), אולי בגלל זה לא יפנו אותי לבדיקה זו? בנוסף, איפה ניתן לעשות בדיקה זו באופן פרטי וכמה היא עולה (בערך, סדר גודל). תודה רבה.

שלום לך אם כוונתך לדופלקס וורידי רגלים את זכאית לעשות זאת במסגרת הקופה ובקשי מרופא המשפחה שישלח אותך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם