ct angio

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/03/2014 | 08:49 | מאת: רפי

להלן ממצאי .PVD : סיבת הבדיקה להלן הממצאים הוסקולריים: אאורטה התת-כלייתית- עם רובד טרשתי. שמור. – SMA מוצא מוצא ציליאק-שמור. עורקי הכליות-שמור. מימין: עם היצרות קשה במוצא. – CIA עם היצרות קלה. -EIA שמור. -IIA שמור. -CFA שמור. -SFA פופליטיאל-שמור. עורקי השוק- מודגמים. משמאל: עם היצרות בינונית לפני הסטנט. -CIA סטנט פתוח עם היפרפלזיה אינטימלית קלה.היצרות קריטית דיסטלית לסטנט. -EIA שמור. -IIA שמור. -CFA שמור. -SFA פופליטיאל-שמור עורקי השוק-מודגמים. להלן הממצאים שאינם וסקולרים: בסיסי הריאות שמורים. ציסטה בכבד באונה שמאלית בקוטר 1.4 ס"מ. דיברטיקולוזיס של הסיגמואיד. מימין. היצרויות לפני ואחרי הסטנט משמאל. CIA - סיכום: היצרות קשה פרוקסימלית ב בברכה, פרופ' סוסנה יעקב מומחה לרדיולוגיה אבחנתית מ ר 21326 מ ר מ 19400 מסמך זה נחתם אלקטרונית נא לפנות עם תשובת בדיקה זו לרופא המטפל. טלפון ופקס להתייעצות רופא מפנה עם רדיולוג טל': 03-7645272 , בין השעות 8:00-15:00 פקס: 03-7645229 , ניתן לשלוח בכל שעות היום מסמך זה

שלום הפירוש הוא שיש היצרות קשה בעורק האגן המשותף מימין והיצרויות באזור הסטנט בעורק האגן משמאל. רופא כלי הדם העוקב אחריך ישקול צורך ואופן פעולה בהתאם לתלונות הקליניות שלך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם